A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: mysql/mysql_driver.php

Line Number: 136

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/farmacia/public_html/pureblack.ro/system/core/Exceptions.php:272)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/farmacia/public_html/pureblack.ro/system/core/Exceptions.php:272)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

PureBlack Rottweiler - PureBlack Litter D

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/farmacia/public_html/pureblack.ro/system/core/Exceptions.php:272)

Filename: core/Input.php

Line Number: 410

      Change the language

Litter D

  • Birth date: 06/04/2014

It also can be found on the site Working-dog.eu !

Description

Cateii frumosi ca in prima zi, sunt facuti parca pentru doua lucruri: mancare si somn. Pentru ca dezvoltarea lor sa fie optima, am dotat cusca de fatare, casa lor pentru prima luna de viata cu un bec generator de lumina rosie, conectat la un termostat setat pe 22.5 grade. Micile ghemotoace de blana, sunt ca 10 lipitori :) atasate de mamelele Carei. nu fac altceva decat sa manance si sa doarma. Cu un cap puternic si fang pronuntat,puii par sa isi mosteneasca tatal, detaliu observat chiar din prima zi de viata.In putinele momente in care femela se ridica din cusca pentru mancare, ca orice catei de soi, se cearta intre ei, cu latraturi ascutite si nervoase. Au ramas tot 6 femele si 4 masculi, plini de lapte="bunastare" si rasfat.

PureBlack Litter D

For sale !!!

Puppies Pedigree

Pictures of PureBlack Litter D

Vids of PureBlack Litter D